středa 30. října 2013

Kdo je Jillian Michaels?

V dnešním článku se prostě MUSÍM rozepsat o svém velkém idolu a osobní múze - americké trenérce Jillian Michaels!!! :o))




Proč tvrdím, že je to můj idol a múza? Tahle dáma je neskutečně velká osobnost. A nikdo nemůže popřít, že v tom co dělá, je neuvěřitelně úspěšná. Pomáhá miliony lidem v boji s jejich váhou či špatným postojem k životu. Ještě víc sympatická mi je, když si uvědomím, že ona sama si prošla tím, co si zažila i velká většina jejich "svěřenců". 

Jako malá byla Jillian obézní. Své dětství popisuje jako velice traumatické. Děti ve škole ji šikanovaly. Při rozvodu jejích rodičů to zašlo tak daleko, že začala mít noční můry o válce. Poté začala doslova věřit, že je reinkarnací válečného zajatce. Její matka naštěstí všechno začala brzy řešit, a tak Jill vyhledala pomoc psychologů. Jelikož se musela naučit zvládat svůj vztek a frustraci, začala chodit na bojová umění. Ve sportu se našla. Nebylo jí ani 17 let a už byla certifikovanou fitness trenérkou!

Dnes byste ani nepoznali, že měla někdy problémy s váhou nebo sama se sebou celkově. Když si založila své vlastní fitness centrum, začala být velice úspěšná. Brzy se jí začali ozývat lidé z nejznámějších časopisů, aby poskytla rozhovor. Nakonec jí pozvali na casting na pozici trenéra do pořadu The Biggest Loser (úžasný pořad s ještě lepším posláním! Miluju ho!:o)), který nakonec vyhrála. :) Jillian je dnes velice úspěšná, slavná a velmi inspirativní žena







   Jillian umí soutěžící v TBL pořádně vyhecovat!












Myslím, že o Jillian Michales je celkově známo, že to co dělá bere jako poslání! Úplně na ní vidíte, jak strašně moc chce vyhrát v boji proti obezitě v USA (ale i kdekoliv jinde). Natáčí pořady, DVD workouts (některá jsou ke stažení nebo na youtube), píše knihy.. Některé vyšly i v češtině. A ano, všechny je doma mám! :D Abyste ale věděli, tahle dáma se nezabývá pouze jídlem a cvičením. Velký důraz klade na pozitivní přístup k životu! Na toto téma napsala její předposlední knihu.

Malá ukázka knih a DVD 

                            


Lidi Jillian milují! I přesto, jaká dokáže být. Nenechá Vás na pokoji, umí být zlá a uřvaná. Je NEKOMPROMISNÍ! V pořadu The Biggest Loser platí za nejvíc drsnou trenérku (a to jsou její dva kolegové muži!:D). Ale dokáže Vás NAMOTIVOVAT a pochválit! Je chytrá, vtipná a prostě úžasná! A neposlední věc, která mě k ní tolik táhne (i když to zní možná až pateticky) je, že má SRDCE! :o)


Fotky z jejích DVD WORKOUTS


Na závěr Vám chci ještě napsat, že Jillian se určitě CHCI věnovat i nadále. Takže tady uvidíte několik dalších článků, které budou zaměřené na jednotlivé záležitosti (jednotlivá DVD, knihy, pořad The Biggest Loser atd.;))

Teď už jen pár slavných citátů, které Jillian Michaels vypustila ze svých často drzých úst. :o)


 


Pokud se chcete podívat, jak umí být Jill přísná, tak se koukněte na tohle video http://www.youtube.com/watch?v=RAAPKdQg9hk


Hezký den všem! 
Vaše Silvie

Žádné komentáře:

Okomentovat