pondělí 16. prosince 2013

Nápady na vánoční dárky pro ženy

Ještě máme stále pár dní, abychom dokoupili všechny dárky pod stromeček!!! :o) Že Vám dochází nápady? Tak to nejste jediní! :D


Tady je pár nápadů na dárky pro NI :

1) Klasický modrý krém Nivea
Je super! A to hlavně teď na zimu. Nejvíce vhodný je pro suchou pleť, která potřebuje pořádnou výživu. Můžete ji použít jako denní/noční krém nebo obličejovou masku.

2) Kokosový olej
Ti, kteří čtou můj blog nebo sledují stránku na facebooku moc dobře ví, že ho miluju! :o) Je multifunkční a prostě úžasný! Více info o kokosovém oleji a jeho účincích TADY.

3) Diář na rok 2014
Pro ženy naprosto nepostradatelná součást života!

4) Atomizér na parfém
Že tuhle geniální věcičku ještě neznáte? Dokáže tolik ulehčit život. Hodně žen nemá v kabelce tolik místa, aby s sebou tahaly celou lahvičku parfému, proto je tu ATOMIZÉÉÉR! Parfém se do něj jednoduše nastříká. Konec těžkým kabelkám! :o)
Atomizér můžete sehnat např. v parfumérii Sephora.

5) Klasický jelení lůj (do 50 Kč)
Můžete jich koupit víc. Jeden na rty, druhý na popraskaný nos po rýmě, třetí na suché paty na nohou. ;)

6) Paletka očních stínů
Parfumérie Sephora má jako každé Vánoce celou kolekci různě velkých paletek. Každá žena po takové touží! ;o)

7) Obličejový olej
Firma Saloos (najdete na internetu, ale i v drogeriích) nabízí široký sortiment kvalitních olejů, mezi kterými si najde opravdu každý! Najdete tu oleje pro suchou pleť, mastnou pleť, problematickou i starší pleť. Teď na zimu je já osobně velice ráda používám a míchám je s denním krémem.

8) Kvalitní maska na vlasy
Zima je na vlasech znát! Potřebují silnou výživu, a tu podporují také vlasové masky, do kterých je dobře investovat. Např. od L'Oréal, Kérastase atd.

kliknutím obrázek zvětšíte ;o))



Žádné komentáře:

Okomentovat