středa 6. listopadu 2013

Kosmetika FREEMAN

Věřím, že o téhle kosmetice už jste nejspíš něco málo slyšeli. A pokud ne, tak to určitě musíme společně napravit, protože tuhle značku stojí za to znát! ;o)



Americká kosmetická značka FREEMAN (klik na odkaz) zkoumá účinky rostlinných výtažků a vyvíjí moderní technologie více než 30 let. Což představuje mnoho zkušeností s výrobou. A tím i zaručuje efektivitu přípravků. Je všeobecně známo, že představitelé této firmy zastávají názor, že za krásnou pleť/pokožku/vlasy nemusíte platit tisíce korun. Proto FREEMAN nabízí skutečně kvalitní výrobky za příjemnou cenu.

Roku 1976 Larry Freeman založil svou vlastní kosmetickou značku FREEMAN. Na úplném začátku nejdříve dodával produkty do kosmetických salónů, kde se značka těšila velké oblibě u náročných klientů. Taková spolupráce Freemana motivovala k tomu, aby dal dohromady své osvědčené receptury a začal vyrábět produkty vhodné i pro maloobchod.

FREEMAN byla první značkou, která začala do svých produktů přidávat výtažky z avokáda, papáje, pomeranče, jablka, okurky či ovsa. Proto Vás kosmetika jednoznačně neokouzlí jen svou cenou, ale také svým obsahem a vůní, a to hlavně díky rostlinným extraktům a ovoci. A co tyto extrakty vlastně dokážou? Perfektně čistí, hydratují, osvěžují, zklidňují, rozjasňují atd. Záleží jen na Vás, jaký výrobek si vyberete. :o))

KOSMETIKA NABÍZÍ:
- péči o pleť (masky, peelingy, čistící pěny ..)
- péči o vlasy (šampony, kondicionéry ..)
- péči o nohy (krémy. peelingy ..)
- péči o tělo (másla, mléka ..)

A NAVÍC! Kosmetika:   - NENÍ TESTOVÁNA NA ZVÍŘATECH! 
                                  - JE BEZ PARABENŮ a SYNTETICKÝCH LÁTEK!
                                  - JE EKOLOGICKÁ!

                                  - PODPORUJE FAIR TRADE     



                                                                       


Já a kosmetika FREEMAN:
Osobně mám doma několik přípravků od této úžasné značky. Úžasné, protože prostě úžasná je! :D Nádherně voní, ale hlavně skutečně funguje!!! Navíc mě hodně těší, že není testována na zvířatech. A také že se některé obaly dají následně bezproblémově recyklovat! :o)

Již brzy tu očekávejte recenze na některé výrobky od FREEMAN! 

Hezký den,
Vaše Silvie





Žádné komentáře:

Okomentovat